Sinds jaar en dag zijn wij specialist in de 15 cm potmaat, onze rassen, teelt en mechanisatie zijn daar volledig op ingericht. Nieuwe rassen worden door ons eerst getest, hoe deze presteren in onze tuin en met onze teeltmethode. Verschillende malen laten we een ras terugkeren om het ras goed te leren kennen, specifieke eigenschappen aan te voelen en een mooie 15 cm plant te maken die voldoet aan onze kwaliteitsstandaard. U kunt er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig product bij ons koopt, waar we als teler achter staan.

Calandiva gouden hoes 1Nieuwe hoes

Om recht te doen aan de hoge kwaliteit van ons product en onze specialisatie in de 15 cm teelt komen we nu op de markt met een nieuwe Calandiva® hoes. De gouden hoes symboliseert kwaliteit middels een mooie en rustige uitstraling.

Assortiment

grandivakalanchoe

Niet alleen met de nieuwe Calandiva® hoes staan we garant voor kwaliteit, ook met ons assortiment gaan we uitbreiden en bieden we u enkele nieuwe eerste klas producten. Denkt u aan de Piton uit de serie kalanchoë Sublime® of de Grandiva’s®.

Calandiva mix gouden hoes en tray 3-1Mixen

Naast mono tray bestellingen, stellen wij ook graag de gewenste mix voor u samen. Wij denken met u mee en komen zelf al met een mooie mix samenstelling. Daar is ons assortiment en onze teelt ook op afgestemd. Heeft u een specifieke wens, laat het ons weten, samen komen we er wel uit!